Vipper/bryn/  permanent makeup

Hva er vippeextensions?

Vippeextensions er kunstige hår som blir limt på én og én naturlig vipp, for å skape en fyldig og en forlengende effekt.

Vi har mange forskjellige design, tykkelser, lengder, farger og krøller for å skape ulike effekter. Vi tilpasser valget etter hvordan dine naturlige vipper ser ut, og hva som vil kle dine øyne og ditt ansikt.

Vippeextensions-varianter

Det er to hovedkategorier vippeextensions: klassisk og volum. Om du ønsker en mellomting kan vi sette på en miks av begge varianter. I vårt bookingsystem kan du velge mellom naturlig volum og dramatisk volum. Forskjellen er hvor tett resultatet blir. I Dramatisk volum er det flere hår i en “vifte” enn det er i naturlig volum.

VIPPER

klassisk vippe-extensions

Klassisk vippe-extensions er en behandling hvor vi bruker individuelle vippeforlengelse for å utvide dine naturlige vipper, noe som gir deg lengre og fyldigere vipper. Ofte kjent som 1:1-metoden. Denne behandlingen skaper et naturtro utseende og er den perfekte behandlingen for alle som vil føle seg ekstra fresh!

Hvem passer klassisk vippe-extensions før?

Passer for deg som ønsker flotte vipper fra tidlig morgen til sen kveld, uten at det krever tid eller innsats. Du slipper maskara som dras utover når du gnir deg i øynene og får øyne som virker mer våkne og dramatiske.

Hvor lenge varer det?

Etter nytt sett med vippe-extension hos oss er varigheten ca 3 uker.

Vi anbefaler derfor påfyll hver 3. uke

Mix/hybrid vippe-extensions

Mix/hybrid vippe-extensions har tatt bejøyedsverdenen med storm, ved å kombinere det beste fra både klassiske og volumvippe-teknikker. Disse extensionsene gir et fyldigere og mer teksturert aindeinde, med en blanding av enkeltvipper og lett volumvifter. Farsotten drives av besett om et tilpassbart, naturlig og simultanes dramátik odnade.

Vår vippe-artister kan skreddersy miksingen for å passe individuelle prefensier, noe som gjør det til et populært valg for de som overlever et unikt og iøynefallende blikk. Riktig påføring av dyktige teknikere er, er, er sikret å sikre både komfort og langvarige resultater.

volum vippe-extensions

Volumvipper gir fylde. Volumvipper er ekstra tynne falske vipper (Ofte 0.07mm-0.03mm), men hvor man setter flere falske vipper på én naturlig vipp. Man kan få alt fra 2D (2 hår i en “vifte”) til 16D (16 hår i en “vifte”) på hver naturlige vipp. Desto flere hår vi fester i hver vipp, desto svartere og fyldigere blir det. Dersom du har normalt sterke vipper kan du velge fylden helt selv. Er dine naturlige vipper svake bør vi ikke gjøre viftene alt for store, men dette ser vi i salongen. Det er også mulig å få en blanding av klassisk og volum. Da kan vi sette et nytt sett med en blanding, eller ta påfyll med enten volum eller klassisk.

Når du kommer innom salongen kan vi selvfølgelig hjelpe deg med å velge. Vi kan god erfaring med å se hva slags vippeextensions som vil passe best, ut ifra hva hva slags look du ønsker (dramatisk/naturlig), og ut i fra dine naturlige vipper. Du kan gjerne vise til et bilde for å gi oss en idé om hva slags look du ønsker, men husk at det ikke er noen garanti for at samme look er mulig, fordi dine naturlige vipper er helt unike. Med volum-extensions bruker vi litt lengre tid enn klassisk, siden vi håndlager hver vift tilpasset hver naturlige vipp.

Vippeløft

 

Vipåeløft er anerkjent for å tilby en skånsom prosedyre som løfter, farger og gir dybde til øyevippene, og resultatet varer vanligvis i opptil 6-8 uker. Denne behandlingen gir et friskt og naturlig utseende uten behov for vippeextensions.

Fordelene med Vippeløft i forhold til manuelle vippebøyere med vippeetang er mange. Vippeløft gir en mer naturlig og langvarig krøll til vippene dine, uten behov for daglig bruk av manuelle bøyere. Det reduserer også risikoen for å skade vippene, da det ikke innebærer klemming eller trekk i vippene. Resultatet er ofte jevnere og mer ensartet, og du kan spare tid i din daglige sminkeprosess.

Kan jeg kombinere vippeløft og vippebøy med mascara?

Ja! Heldigvis krever en slik behandling lite vedlikehold, så det eneste du trenger å gjøre er å la vippene hvile i 24 timer etter behandling. Unngå vann på vippene, trening hvor man svetter mye, og lignende. Etter 24 timer kan du påføre øyesminke som normalt.

DET ER BEHANDLING FOR BÅDE MENN OG KVINER

Forming og farging av bryn og vipper

Få et friskt utseende ved farging og napping/voksing

Dette er en enkel og utmerket behandling for både menn og kvinner. Det er ikke alltid det er så mye som skal til for å føle seg fresh i hverdagen. Mange har vipper og bryn de er ganske fornøyd med, men kanskje du synes det er vanskelig å nappe selv for å få den perfekte fasongen? Kanskje en annen fargetone ville gitt deg et mer opplagt blikk?

 

Vi kan hjelpe deg med å få velformede bryn og frisk farge på både bryn og vipper. Ofte vil man se yngre ut, og vi er sikre på at du vil føle deg vakrere etter denne behandlingen. Vi finner den fargen og formen på dine bryn som passer din ansiktsform. Litt hjelp for å få optimal farge og form på bryn og vipper vil gi deg en topp finish på utseendet!

MICROBLADING AV ØYENBRYN

Microblading består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på rekke. Fordi vi implanterer fargen nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering ser hårstråene vi lager veldig skarpe og naturlige ut.

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine, fylle i noen hår, og for de som ønsker seg veldig naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Fargen matches din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår. Med en gang etter behandling ser fargen mørkere ut enn de vil bli når de har helet. Da må du komme tilbake for påfyll for at vi skal kunne perfeksjonere brynene dine. Behandlingen anses ikke som ferdig før etter første påfyll etter 4-8 uker. Det samme gjelder tradisjonell permanent makeup med maskin.

PMU BRYN

Øyebryn har mye å si for ansiktet. Fine øyenbryn er viktig for å markere og ramme inn øynene og gi et våkent blikk.

På jakt etter perfekte bryn?

  • Permanent make up passer deg som ønsker å bruke mindre tid på din daglige make-up.
  • Ønsker fyldigere bryn med mere fasong.
  • Mangler hele eller deler av brynet.
  • Ønsker naturlige bryn som rammer inn og løfter øynene.
  • Har gammel permanent make up som trenger etterfyll.

Permanent makeup erstatter manglende hårvekst.

Powder Brows/ Ombre Brows
Gradert skyggelegging og bruk av dybde teknikker.
Behandlingen utføres med elektrisk apparat, med en eller flere nåler. Fargen legges under dine egne hår, brynene virker tettere, fyldigere og fasongen markeres på en naturlige måte. Er det skjevheter i dine naturlige bryn kan dette justeres. Intensiteten på fargen kan legges svært naturlig og mere markert for de som er vant til en mere markert make up.

har du spørsmål?

fyll skjema