VOKSING og Permanent hårfjerning

Voksing er en effektiv måte å midlertidig fjerne uønskede hår, både i ansiktet og på kroppen.

Hvis du sjeneres eller plages av uønsket hårvekst, eller er gått lei av inngrodde hår, barbering, voksing og napping, og ønsker et mer permanent resultat, så kan hårfjerning med laser være løsningen for deg.

Voksing

Voksing er både effektivt, skånsomt og har en langtidseffekt. 

Vi tilbyr en rekke ulike voksbehandlinger ut i fra våre kunders behov.

Vår anbefaling er å vokse regelmessig ca 1 gang hver 4 uke. Avhengig av hvor kraftig hårvekstvekst du har og hvilken vekstfase hårene er i.

Vokser du regelmessig vil også behandlingen oppleves mindre irritabel for huden.

Ta gjerne kontakt med oss for en konsultasjon så finner vi en behandling som passer akkurat deg.

P.S: Vi har -10% til alle studenter, uføretrygdede og pensjonister på behandlinger som koster fra 700 kr.

 

Overleppe eller hake

Armhuler

Armer halv/hel fra

Rygg og skuldre

Rygg, bryst og skuldre

Legg, lår, bikini og armhuler

Permanent hårreduksjon med laser

Hår på kroppen er helt naturlig, men mange kvinner og menn ønsker likevel å fjerne hår permanent, enten av kosmetiske grunner, eller hvis hårveksten fører til medisinske plager.

Hvis du sjeneres eller plages av uønsket hårvekst, eller er gått lei av inngrodde hår, barbering, voksing og napping, og ønsker et mer permanent resultat, så kan hårfjerning med laser være løsningen for deg.

Effekt og virkning

Det er mulig å oppnå 70-90% permanent hårreduksjon, men resultatet avhenger av hudfarge, hårets tykkelse og farge, genetisk disposisjon for hårvekst, hormonell ubalanse, sykdommer og medisinering. Resultatene vil variere fra person til person – noen vil oppleve endel hårreduksjon, mens for andre vil laserbehandling bety permanent hårfjerning etter noen runder. 

Ved tilstand hvor det stadig dannes nye hårsekker, er det nødvendig med jevnlige etterbehandlinger for å opprettholde resultatet.

Mørkt hår mot lys hud er optimalt for hårfjerning med laser, men man kan oppnå et godt resultat også på andre hår- og hudtyper. Våre kvalifiserte behandlere vil vurdere hvorvidt hårlaser egner seg for deg. Det blir også lagt vekt på sykehistorie, medisinering, graviditet, solvaner og annet som kan innvirke på laserbehandling.

Helt lyse, grå og rødlige hår er vanskelig å fjerne med laser, rett og slett fordi laserstrålen tiltrekkes til pigment (jo mørkere dess bedre), hvilket disse hårene savner.

Mørk hud inneholder samme type pigment som hår/hårrøtter, og det er større risiko for pigmentforandringer. Det er mulig å få til et tilfredsstillende resultat også på disse hud- og hårfargene, men det kreves flere behandlinger og man oppnår ikke alltid like godt resultat.

Behandling

Siden hårsekkene ødelegges kun i hårets vekstfaser, må laserbehandling vanligvis gjentas 5-10 ganger for tilfredsstillende resultat. For noen kreves enda flere behandlinger.

Din behandler vil anbefale hvor lang tid det skal gå mellom hver behandling, men du må regne med 4-6 uker for ansikt, armhuler (aksiller) og bikini, og 6-8 uker på resten av kroppen.

Lengde mellom hver behandling tilpasses individuelt – når hårveksten er kommet i gang igjen, er det på tide for ny behandling.

Før du kommer til oss for behandling

  • Det er viktig å ikke nappe, vokse eller epilere hårene de siste 4 ukene før laserbehandling, siden vi ønsker normale hårsekker for best effekt.
  • Området skal barberes senest dagen før behandling, men du kan gjerne la et lite område være ubarbert, slik at din behandler kan vurdere din naturlige hårvekst.
  • Behandling av solbrun hud varierer avhengig av hvilken laser som brukes, men vi anbefaler at man ikke kommer til behandling med NY brunfarge. Din behandler vil gi individuell anbefaling tilpasset din hudfarge.
  • Du skal ikke smøre huden med fuktighetskrem eller olje dagene før behandling

VIL DU VITE MER

fyll skjema