kroppsbehandling

KONSULTASJON ER ALTID GRATIS HOS OSS!

Klassisk massasje

Alle trenger avslapning og flukt fra hverdagen. Hodepine, spasmer, søvnløshet, spenninger, stress, alle disse problemene kan lindres – med en massasje! Historien om massasje begynner med berøring. Klassisk massasje, ofte kalt for Svensk massasje er den mest brukte hos oss. Den er en av de eldste teknikkene som er kjent og brukt i Europa og kanskje i hele verden. De ulike teknikkene er bygd på gammel kunnskap, og vi kan finne dokumenter om massasje som er over 6000 år gamle.

Klassisk massasje er en manuelt utført massasje som gir forbedret blodsirkulasjon, renser kroppen for avfallsstoffer og toksiner og henter oksygen og energi til muskulaturen. Det fysiske og det psykiske henger nøye sammen. Når vi hjelper muskulaturen å slappe av, roer sinnet seg ned, – noe som er veldig viktig i vår stressende og dynamiske tid.

Enhver god klassisk massasje kan hjelpe til forskjellige plager, men den varer ikke evig. Den er et nydelig og ofte behagelig forebyggende tiltak som i mange tilfeller hjelper til forskjellige plager, men det er ferskvare og enhver massasje har en vis «varighet».

De tre viktigste effektene av massasje er HELSE, VELVÆRE og REHABILITERING.

FORDELER MED MASSASJEN

Massasje har medisinsk dokumentert effekt og er både forebyggende og behandlende. Behandlingen støtter og setter i gang lymfe og sirkulasjonssystemet, dette øker oksygen og næringsopptaket i kroppen som hjelper på både energi og muskelsmerter.

· Massasje kan bedre kroppsholdningen din ved å avspenne stram og spent muskulatur til en mer avslappet og normal tilstand. Dette gir musklene tilbake sin elastisitet og bevegelighet. Ved hjelp av massasje vil musklene heles raskere og krampe og stivhet reduseres.

· Massasje bidrar til at du puster bedre og dypere. Rygg muskulaturen deltar aktiv i den pusteprosessen- stive rygg muskulatur fører til tungt og kort pust. På denne måten øker vi sirkulasjonen og gir mer oksygen til blodet som da fører det videre til organene og musklene, dette resulterer i at kroppen får en bedre allmenntilstand.

· Massasje hjelper lymfesystemet mens den hjelper muskulaturen. Lymfesystemet har ingen egen pumpe slik som blodet, og er avhengig av muskelaktivitet for å fungere.

· Massasje hjelper kroppen for selvrensingen. Den økte sirkulasjonen bidra til at nødvendige næringsstoffer fraktes til de viktige renseorganene (altså nyrene og leveren). På den måten bidrar massasje til at avfallsstoffer mer effektivt fraktes ut av kroppen.

· Massasje kan forebygge forstoppelse. Fordøyelsessystemet reagerer på stress og spenninger. Massasje reduserer stress og bidrar dermed til at fordøyelsen kan bedres. Dette kan redusere forstoppelse og luftplager. Der det er behov for det kan også utføres massasje på magen som er spesiell tilpasset etter behovet.

· Stresshormoner har dårlig innflytelse på immunforsvaret og kroppen generelt. Undersøkelser viser at nivået av kortisol, som er kroppens stresshormon, synker under massasje og at regelmessig massasje dermed kan styrke immunforsvaret.

· Massasje fremmer avslapping og velvære i kropp og sinn. Undersøkelser viser at berøring frigjør et hormon som kalles oxytocin, som gir avslapning og lykkefølelse. Oxytocin har mange positive effekter på kroppen; det roer sinnet, reduserer stress og senker blodtrykket.

· Massasje kan forebygge rynker. Den økte blodsirkulasjonen fører til at kollagenfibrene i huden stimuleres. Dette forårsaker at elastisiteten og styrken i huden øker, samt at cellefornyelsen øker. Den økte blodsirkulasjonen påvirker også forsyningen av næringsstoffer til kroppen dette resulterer i sunnere og sterkere hår og negler.

Klikk på en behandling for mer informasjon om de forskjellige metodene, varighet, pris og tidsbestilling.

Deep tissue-massasje  terapeutsk nakke- og skuldermassasje

Hvis du har en stiv nakke og kjenner spenninger ut i skuldrene, betyr det kun en ting: Du trenger en nakke- og skuldermassasje. Det er mange årsaker til at man får problemer i disse områdene, som f.eks. feil sovestilling, brå bevegelser, stress som bygger seg opp over tid eller den mest vanlige; du tilbringer store deler av arbeidsdagen i feil sittestilling. Pandemien har heller ikke vært til hjelp, da vi måtte gå fra kontoret til å jobbe hjemmefra. Hjemme hadde vi ikke det samme ergonomiske utstyret som på jobb, og kaffepausene som fikk oss opp fra stolen og bidro til mer bevegelse ble nå tatt ved hjemmekontorplassen. Derfor har vi, i vår salong, et særlig stort fokus på akkurat dette området. For å kunne behandle og gjenopprette energien, forbedre mobiliteten i disse områdene tilbyr vi nakke- og skuldermassasje. Denne type massasje behandler hodepine, stiv nakke, spenning i skuldrene, inflammasjoner, muskelsmerter og forbedrer mobiliteten i den øvre delen av kroppen din. Du kan tenke på dette som en naturlig smertestillende medisin. Våre dyktige terapeuter kombinerer forskjellige typer teknikker som strykning, knaing og enkel punktmassasje, for å behandle de smertefulle områdene. Disse teknikkene behandler ikke bare hodet og skuldrene, men også områdene rundt som ansikt, øvre del av armene ettersom nervene stimuleres, musklene løsnes, huden slapper av og både fysisk og psykisk stress reduseres.

du bestemmer om du vil ha hele kroppen eller kun nakke og skuldre massasje

anticelulit massasje

Cellulitt er ikke bare en kosmetisk defekt – den kan også kategoriseres som en bindevevssykdom og påvirker både lymfe- og sirkulasjonssystemet og er et problem for over 80 % av kvinnene. Årsakene til cellulitter er mange – arvelig disposisjon, hormonell ubalanse, stillestående livsstil, dårlig og usunn mat, utilstrekkelig vanninntak og stress. Den komplekse behandlingen består av et sunt kosthold, aktiv trening, passende kosmetikk og anti-cellulittprosedyrer. Behandlingen krever jevn oppmerksomhet, nok tid og tålmodighet. Med litt hjelp kan enhver kvinne oppnå drømmen om en stram, vakker og harmonisk formet kropp.

I henhold til type cellulitt og utviklingsgrad, utarbeider vi et individuelt behandlingsprogram, som kombinerer manuell og vakuum Weyergans SPM massasje, utstyr og høykvalitets kosmetikk for bruk både under terapi og hjemme. Kombinasjon av flere behandlingsmetoder fører til betydelig raskere og lengre varige resultater.

FORDELER MED DENNE BEHANDLINGEN

 •  Strammer opp bindevevet
 • Forbedrer blod sirkulasjon og lymfesirkulasjon
 • Hjelper for å få friskere, finnere og strammere hud
 • Hjelper mot trøtthet og vondt i beina
 •  Hjelper mot vannoppsamling
 •  Kan forbedre selvtilliten og humør
 • Kan bidra til bedre motivasjon

 

Pris for anticellulitt massasje kan variere avhengig av varighet og type behandling. Ta kontakt for en uforpliktende prat og pris overslag.

Maderoterapi (terapi med treinstrumenter)

Maderoterapi (terapi med treinstrumenter) er en terapi som stammer fra Colombia basert på bruk av anatomisk utformede verktøy av tre som gjør terapien 100% naturlig uten allergiske reaksjoner på huden. Denne terapien er et alternativ til vanlig massasje og lymfedrenasje og egner seg spesielt for alle som ønsker økt metabolisme og behandling av cellulitter. Teknikken til maderoterapi innebærer en serie bevegelser som gjentas ved å bruke mer enn ti forskjellige treinstrumenter. Ved å bruke disse instrumentene på muskler, fettforekomster og cellulitter, stimulerer vi lymfesystemet i kroppen, og dermed frigjør vi det fra akkumulerte giftstoffer. Denne frigjøringen fra giftstoffer stimulerer stoffskiftet til å forbrenne fett. Også resistente cellulittlommer ødelegges, hevelsen i huden avtar og cellulitterblir jevnet. Det er 100% naturlig, ikke-invasiv metode, fri for kontraindikasjoner

Vakuum SPM- massasje

Vakuum SPM- massasje er en apparatbehandling som utføres manuelt med Weyergans sitt høy teknologiske og moderne apparat. SPM står for Suction Pumping Massage og betyr Sugepumpemassasje. Dette er vakuum med kontrollert trykk som virker på vevet i dybden og tilfører blod til alle hudlag, underhudsfett og muskulatur. Vakuum-SPM-massasje kan brukes både terapeutisk og som skjønnhetsbehandling. SPM fra Weyergans gir mulighet til å justere suge intensiteten av apparatet slik at det tilpasses kundens behov og sensitivitet. Behandlingen kan stramme opp bindevevet, drenere bort væskeopphopning, knuse store fettceller, forbedre blodsirkulasjonen og trene karene. Den kan også brukes for muskel -og fascie problemer på hele kroppen. SPM- massasje støtter også opp lymfe og blod-sirkulasjonen, øker næringsopptaket og har en sterk drenerende og slankende effekt.

vi kan behandle lår, rumpe, mage & midje, ryggen og nakke,armen

 

Pressoterapi, acupressure eller lymfedrenasje

Pressoterapi, acupressure eller lymfedrenasje er en ikke invasiv behandlingsform som gjenoppretter lymfe og blodsirkulasjonen. Dette gir en god effekt på kroppen.
Det er et alternative til manuell lymfedrenasje. Det virker ved at pressoterapi apparatet legger trykk på et eller flere områder på kroppen for å stimulere lymfesystemet.
HVORDAN VIRKER ET PRESSOTERAPISYSTEM?
Det er et alternative til manuell lymfedrenasje. Det virker ved at pressoterapi apparatet legger trykk på et eller flere områder på kroppen for å stimulere lymfesystemet.
Lymfe systemet

Lymfesystemet er en del av menneskekroppens sirkulasjonssystem og viktig for immunforsvaret. Lymfesystemet består av en mengde lymfe årer, som er veldig lik blodårer og inneholder lymfe veske.

Lymfeveske består av hvite blodceller (som er essensielle for immunforsvaret), store mengder fett og avfall av bakterier og celler. Lymfesystemet samler veske og avfall som akkumuleres mellom celler og vev. Det tar også opp lipider som produseres under fordøyelse.
Til forskjell fra blod, finnes de ikke et organ som pumper lymfeveske. I stedet er den avhengig av muskler og ben som beveger seg i nærheten. Dersom lymfesystmet ikke klarer å flytte vesken, vil kroppen ikke være I stand til å fjerne alle avfallstoffene. I slike tilfeller kan pressoterapi være en god hjelp til å utføre denne viktige kroppsfunksjonen.

Pressoterapi apparatet består av en kontroll enhet og en “drakt” som er delt inn I lufttette områder. Ved at kontrollenheten justerer lufttrykket I de forskjellige rommene på drakten, stimuleres lymfesystemet.
Hva er effekten av behandlingen?
Fotbedrer lymfe drenasjen ved å virke på lymfe årer og noder.
Stimulerer opptaket av vesker I lymfesystemet.
Stimulerer sirkulasjonen I lymfesystem og vener.
Virker smertestillende og avspennende.
Gir en generell følelse av velvære ved å fjerne veske ansamling.
Derfor kan pressoterapi brukes i behandling av:
Cellulite and sagging
Appelsin hud
Lymfe problemer
Dårlig sirkulasjon, forebygging av åreknuter
Muskelproblemer (fysioterapi)
Forstoppelse
Strekkmerker
Etter fødsel
Veskeoppbygning og lokal opphovning
Før og etter fettsugybg
Overgangsalder
Ødem
Vektøkning
Generell utmattelse

BRAZILLIAN BOTTOM LIFT

Pump Up er en teknologi som er utviklet for å forbedre konturene til rumpen. Hver behandling med Pump Up tilsvarer omtrent 2000 repetisjoner av lokaliserte øvelser. Det er et utstyr som inneholder innovative sugekopper som påfører sug på baken og. Det har evne til å forbedre blodsirkulasjonen, lymfesystemet og bindevevet.

Allerede etter første behandling kan du se resultater!

Kavitasjon Ultrasonic + Lipo Laser + vakuum + Sekstupolar

+limfedrenasje

Utrasound Caviation + Vacuum + RF + Diode Laser er den nyeste slanketeknologien, den kombinerer fire teknologier i én maskin for å oppnå slanking og stramme hud sammen! (1) Ultralyd kavitasjonprosessen starter med ultralydbølger, som skaper en boble i vevet til fettcellene. Boblen ekspanderer deretter raskt og komprimeres, og skaper en temperaturøkning og en implosjon. Med denne implosjonen blir fettcellene og cellulitter skadet. Vakuumvil bringe gassen og dampen på mellom huden og behandlingshodet, så det vil gi et positivt trykk på væskemolekylet gjennom ekspansjonssyklusen på kroppen. Eksplosjonseffektene i og utenfor cellene vil øke de molekylære bevegelsene, for å oppnå en høy energitilstand, og få lipocytten til å løse seg raskt. Samtidig kan det forbedre muskelelastisiteten og forbedre cellemetabolismen. Etter kavitasjonsbehandling vil huden bli slapp. Bruker nå Tripolar RF + 635nm diodelaser for å stramme opp huden. RF:Vi bruker 1-40Mhz justerbar frekvens produserer varme når vevets elektriske motstand konverterer den elektriske strømmen til termisk energi dypere inne i dermis. Innledende kollagendenaturering i disse termisk modifiserte dype vevene forårsaker den umiddelbare vevskontraksjonen. Påfølgende neokollagenese strammer deretter hudvevet ytterligere og reduserer rynker. ) 635nm diodelaserkan varme opp huden for å redusere impedansen for å støtte RF-en penetrere dypere. det produserer godartet stimulering som kan akselerere kollagen og elastisk fiber fornyelse for å øke hastigheten på cellenes metabolisme.

avsluttes altid med limfedrenasje

EMS Muskel Stimulasjon

Vet du at det finnes maskin som kan forbrenne kroppsfett og bygge muskler i det samme tid? Dette apparatet skal gi en veltrimmet kropp mens du ligger på en benk — Det er som å utføre 20.000 situps på 30 minutter. EmSculpt metoden er godkjent av helsemyndigheten i USA (FDA), for å behandle musklene i mage, sidemuskler og rumpa. EmSculpt er den eneste prosedyren som er FDA godkjent for å bygge muskler og samtidig brenne fett. Hvordan foregår en behandling? Behandlingen foregår liggende hvor en probe blir plassert over området som skal behandles. Proben sender ganske intense elektromagnetiske bølger som påvirker musklene slik at de ufrivillig beveger seg kraftig. I praksis tilsvarer denne behandlingen som å utføre 20.000 situps på 30 minutter. Behandlingen skal gjennomføres med ca. 3-4 dagers intervaller over 14 dager. Det vil si 4 sesjoner i løpet av 2 uker. En slik behandling på 4 sesjoner er ekvivalent med ett års treningsmengde. Behandlingen bør ikke erstatte vanlig fysisk aktivitet men er ment for å gi tilleggseffekt i forhold til muskeloppbygging og fettreduksjon i en travel hverdag.

Gjør behandlingen vondt?

Prosedyren er ikke smertefull, men kan være ubehagelig og føles som en intens treningsøkt. Positive resultater kan oppleves etter to-fire uker etter siste sesjon og ytterligere forbedring forventes i mange uker fremover etter behandlingen. Denne metoden er en noninnvasiv prosedyre og har ingen nedetid.

Sauna Blanket

 Badstuetepper øker hjertefrekvensen, som da lar mer blod pumpe rundt i kroppen din. Forbedre humøret. Detox. Reduser smerte. Forbedre muskelgjenoppretting. Forbedre huden. Vekttap.

Saunateppet er 180 x 180 cm stort hvis det er helt utbrettet og varmes opp i løpet av 5-10 minutter. Inne i teppet er det tynne infrarøde varmekabler. Man pakker seg inn ved å bruke borrelåsene som er festet på saunateppet. Det anbefales å bruke det ca 30-50 minutter tre ganger i uken, men du kan gjerne bruke det oftere og lengre. Hvis du ønsker å bruke teppet som ren smertelindring og avslapning, kan det brukes på en lavere varme. Hvis du vil få opp forbrenning og svette ut, er det beste med høyere temperatur. 

shockwave therapy 

Trykkbølgene bryter opp bindevevsdragene mellom fettcellene slik at disse ikke buler ut gjennom huden. Samtidig øker hudens elastisitet og blodgjennomstrømning.

AWT er en av få metoder på markedet som er FDA godkjent og gir dokumenterte trygge og effektive resultater..

AWT® (Acoustic Wave Therapy) er en ny revolusjonerende metode for behandling av cellulitter, arrvev, strekkmerker, slapp hud på overarmene og behandling av lokale fettdepoer.

Ansikt (kollagen stimulering)• Overarmer
• Magen – foran og sidene (lovehandles)• Rumpe
• Legger og lår
• På siden av lårene ( ridebukse)
• Stive muskler og ledd

For å oppnå et best mulig resultat må behandlingen gjentas 8-12 ganger.
1-2 ganger i uken anbefales. For å vedlikeholde et godt resultat bør man spise en sunn og balansert kost, samt trene regelmessig.

Vi anbefaler også en vedlikeholdsbehandling en gang i måneden og en årlig kur (8-12 behandlinger) for et optimalt resultat.

Body Wrap-behandling

Body wraps, eller kroppsinnpakninger, er en form for kosmetisk behandling hvor hele eller deler av kroppen dekkes av næringsstoffer av ulike typer, og deretter ‘pakkes inn’, enten med bandasjer, plastfolie, mylar eller blader. Næringsstoffene som påføres kan ha ulike formål, som å eksfoliere, trekke giftstoffer ut av kroppen, endre forbrenningen eller til og med å behandle cellulitter. I tillegg kan en body wrap være fuktighetsgivende og mykgjørende, og ha en midlertidig slankende virkning. Formålet med innpakkingen er å forsterke virkningen av det som kroppen dekkes av, ved å skape en ‘kokong-effekt’, hvor det skapes varme lokalt ved hudoverflaten, i tillegg til at kroppens kjernetemperatur økes.

Roller Shape

 Effektiv reduksjon av cellulitter

Under en behandling med Roller Shape masseres området kraftig med en hastighet, styrke og friksjon som ikke kan oppnås med manuell massasje.

I tillegg sendes infrarødt lys til huden. Behandlingen øker blodsirkulasjonen, bryter ned fettceller, styrker kollagendannelsen og jevner ut ujevnheter i huden.

Resultatet er at synlige nupper i hudens struktur reduseres eller helt forsvinner.

Hvem kan ikke motta behandlingen?

Roller Shape-behandling virker dypt i musklene og legger midlertidig press på lymfesystemet og blodtilførselen. Det er ikke et problem for friske og spreke mennesker.

 

Det må ikke behandles på personer med:

 

 • Pacemaker og hjertesykdom
 • Svært høyt blodtrykk, svulster, alvorlig akutt astma, dyp venetrombose, porøse årer, kreft
 • Blødningssykdommer og unormalt immunsystem
 • Akutt infeksjonssykdom som influensa, forkjølelse, feber, etc.
 • Svangerskap

Det kan behandles med forsiktighet hos personer med:

 

 • Skader, sår og hudinfeksjoner
 • Menstruasjon
 • Medisinske metall-/plastgjenstander i kroppen
 • Så lenge disse tilstandene IKKE er i nærheten av det behandlede området.

 

Hvor lenge bør det være pause mellom øktene?

Det skal være en pause på minst 2 dager mellom hver økt. Dette betyr at dersom en klient har hatt økt på mandag, må neste økt ikke være før torsdag.

 

Du må aldri tilby klienten 2 økter samme dag, eller 2 økter i en, dvs. 60 minutters behandling på samme kroppsområde.

 

 

 

Grunnen til dette er at behandlingen har en dyp effekt i vevet, og videre behandling enn vanlig er verken gunstig eller sunn. Kroppen trenger å komme seg.

 

Hvordan opprettholdes behandlingen?

Standard prosedyre for vedlikehold av resultatet er 1-2 behandlinger hver 6. måned.

 

Må klienten være avkledd under behandlingen?

Ja, i området som skal behandles.

Er effekten av behandlingen vitenskapelig bevist?

Ja! Mange studier viser at behandlingen er ekstremt effektiv.

 

Et kort utvalg her:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19627407/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17506136/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16537213/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16537213/

 

usikkert hvilken tretman du bør bestille? ta kontakt, vi hjelper deg

fyll skjema