ansiktsbehandling

Vi tilbyr flere forskjellige ansiktsbehandlinger.  Unn deg en deilig behandling, få renset huden din og du vil føle deg som «ny».  Mannens hud har egen behov og trenger også pleie. Under finner du de ulike typene vi tilbyr.

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

Dette er en klassisk hudpleie, som passer for alle hudtyper. Vi starter med rens av huden, peeling, damp, utklemming, maske og ansikts og nakkemassasje.

stimulativ tretman

Fet og problematisk hud

Fet hud er preget av overdreven sekresjon av talg, som skilles ut til overflaten gjennom forstørrede kanaler i talgkjertlene. Som et resultat er huden fet, skinnende, fortykket, uren og utsatt for infeksjoner. Hos personer med fet hud er hyperkeratiniseringen av hårsekkene uttalt, hvor kanalen til talgkjertelen er lukket, hevelse og dannelse (komedoner) og hudormer oppstår.
Fordelen med fet hud er at den eldes langsommere, med riktig pleie.
Ved å bruke tilstrekkelige kosmetiske produkter og utføre behandlingen riktig oppnår vi at huden blir ren, mykere, lysere og mer elastisk, og derfor sunnere og vakrere.
Behandlingen for fet og akne-utsatt hud varer i 90 minutter. Alle hudforandringer fra inflammatoriske prosesser, akne og kviser behandles med denne behandlingen.
Pleie etter behandling består av: lotion, melk og kremer som tørker kviser og gir fuktighet.
Hver påfølgende behandling løser problemet på huden på grunn av at  talg produksjon reduseres.

Ansiktsbehandlinger for dehydrert hud

Dehydrert hud må ikke blandes med tørr hud, det er to forskjellige ting. Dehydrert hud er en midlertidig tilstand som kan ordnes med riktig pleie. Det er en endring i overflatelaget av epidermis som mangler vann. Denne mangelen på vann forstyrrer rollen til hudbarrieren og forårsaker ubehag. I motsetning til dehydrert hud, er tørr eller veldig tørr hud en permanent tilstand, som definerer en spesiell type hud som mangler både vann og lipider.
Behandlingen er en kombinasjon av hygienebehandling og ulike produkter Argineline 10% + hyaluronisk kompleks ansiktsserum med darsonval – Aloe vera kremmaske – fuktighetsgivende krem.

Tørr og devitalisert ansiktshud

Behandlingen er en kombinasjon av produkter for å fukte tørr hud eller skadet hud på grunn av soleksponering i sommerperioden.

Anti age tretman

Behandlingen er beregnet på moden og aldrende ansiktshud, som trenger revitalisering. Endringer som skjer under hudens aldring representerer ikke et alvorlig problem før de blir synlige, og da er de vanskelige å eliminere. Da er det nødvendig å nærme seg problemet seriøst og velge riktig kosmetisk behandling, under hensyntagen til klientens faktiske alder og hudens nåværende utseende.

Specijal ansiktsbehandling

Sett av 90 minutter kun til deg. behandlingen inkluderer dyp rens av ansiktet, elektronisk spatel, ultralyd, påføring av maske, introduksjon av serum med darsonval, massasje og krem ​​etter hudtype.

 expres tretman

Behandlingen varer i 30 minutter og inkluderer ansiktsrens, enzympeeling, ultralydspatel og serum etter hudtype og tilstand.

fruktsyre behandling

Behandling med fruktsyrer AHA produktlinje – Metoden for kjemisk peeling er basert på eksfoliering av overflatelaget, under påvirkning av kjemiske preparater. Prosessen foregår ved å myke opp og løse opp keratinlagene i overflatedelen av huden takket være den keratolytiske og kaustiske effekten av stoffene som finnes i den kjemiske peelingen. AHA-behandling brukes om vinteren og påføres alle hudtyper. AHA-syrer brukes ikke til all hud som er betent og betent, for hud som er utsatt for allergi, for smittsom hud, for ekstremt tørr og dehydrert hud, og også for sensitiv hud.

Vakuum ansikts behandlinger

HVA ER ANSIKTS VAKUUM BEHANDLING?

 Vakuum/Kopping i ansiktet er ikke invasiv og fungerer som et trygt alternativ til kirurgi eller kjemiske behandlinger. Ansikts vakuum behandling bruker små, spesialdesignede sugekopper for å løfte og massere ansiktsvevet og det er faktisk ikke noen ny terapi.

Vakuum/Kopping-terapi har vært mye praktisert helt siden det fjerde århundret, og hjalp brukere i et bredt spekter av en rekke helse- og velværefelt, inkludert leddsmerter, gjenoppretting etter trening, stimulering av blodstrømmen og ansiktsforyngelse.

Ansiktskopping tilbys på mange spa av spesial utdannede terapeuter. Behandling kan avslutte med krem, maske eller avslappende ansikts massasje.

HVA BESTÅR I EN ANSIKTS VAKUUM BEHANDLINGEN?

Behandlingen passer for deg med:

Ansiktskopping består av massering med kopper tilpasset ansiktet, lavt lufttrykk påføres og løfter huden forsiktig, noe som reduserer rynker og hjelper deg med å få en glatt hud.

Blodstrøm og lymfeknuter stimuleres, forbedrer tilførselen av oksygen og næringsstoffer til hudcellene, og fjerner giftstoffer og avfall. Massasjen fører til avslapning i ansiktsmusklene og hjelper til med å tømme overflødig væske, noe som får ansiktet til å se bedre ut og være sunnere.

FORDELER MED ANSIKTS VAKUUM BEHANDLING

 • Økt oksygenrik blodsirkulasjon, styrket hud og bindevev
 • • Stimulerte fibroblastceller som er ansvarlige for produksjon av kollagen og elastisitet
 •  Synlig reduserte fine linjer og rynker
 •  Tonet hake, kjeve, hals og dekolletasje
 •  Økt dybde og effektivitet av hudpleieproduktene dine
 • Reduserte arr, mindre porestørrelse og overflødig fett
 •  Forbedret produktabsorpsjon og levering av næringsstoffer til huden
 •  Massasje slapper av musklene og avlaster spente fibre.
 • Øker hudens elastisitet.
 •  Økt blodgjennomstrømning i ansiktet gir bedre næring av celler, huden får et sunnere utseende, kremer og behandlinger absorberes bedre og er mer effektive etter koppingøkten.
 • • Løftebevegelsen reduserer rynker, fine linjer og arr. Et sammenbrudd av vevet tvinger det til å fornye seg med forbedret sirkulasjon og kollagenstruktur
 • Drenering av lymfevæsker bekjemper symptomer på ødema og reduserer hevelse og oppblåsthet.

Ansiktskopping/vakuum slapper av i ansiktet og reduserer muskelspenning og tretthet, samt reduserer total stress.

 • Ansikts vakuum behandling 30 min
 • Ansikts vakuum behandling 60 min
 • Ansikts vakuum behandling 80 min

Roller Shape

 

Under en behandling med Roller Shape masseres området kraftig med en hastighet, styrke og friksjon som ikke kan oppnås med manuell massasje.

I tillegg sendes infrarødt lys til huden. Behandlingen øker blodsirkulasjonen, bryter ned fettceller, styrker kollagendannelsen og jevner ut ujevnheter i huden.

Hvem kan ikke motta behandlingen?

Roller Shape-behandling virker dypt i musklene og legger midlertidig press på lymfesystemet og blodtilførselen. Det er ikke et problem for friske og spreke mennesker.

 

Det må ikke behandles på personer med:

 

 • Pacemaker og hjertesykdom
 • Svært høyt blodtrykk, svulster, alvorlig akutt astma, dyp venetrombose, porøse årer, kreft
 • Blødningssykdommer og unormalt immunsystem
 • Akutt infeksjonssykdom som influensa, forkjølelse, feber, etc.
 • Svangerskap

Det kan behandles med forsiktighet hos personer med:

 

 • Skader, sår og hudinfeksjoner
 • Menstruasjon
 • Medisinske metall-/plastgjenstander i kroppen
 • Så lenge disse tilstandene IKKE er i nærheten av det behandlede området.

 

Hvor lenge bør det være pause mellom øktene?

Det skal være en pause på minst 2 dager mellom hver økt. Dette betyr at dersom en klient har hatt økt på mandag, må neste økt ikke være før torsdag.

 

Du må aldri tilby klienten 2 økter samme dag, eller 2 økter i en, dvs. 60 minutters behandling på samme kroppsområde.

 

 

 

Grunnen til dette er at behandlingen har en dyp effekt i vevet, og videre behandling enn vanlig er verken gunstig eller sunn. Kroppen trenger å komme seg.

 

Hvordan opprettholdes behandlingen?

Standard prosedyre for vedlikehold av resultatet er 1-2 behandlinger hver 6. måned.

 

Må klienten være avkledd under behandlingen?

Ja, i området som skal behandles.

Er effekten av behandlingen vitenskapelig bevist?

Ja! Mange studier viser at behandlingen er ekstremt effektiv.

 

ansiktsbehandlinger med elektriske apparater

 dermapen

(mikroneedling)

Dermapen er et apparat som har en ekstra fordel fordi antallet injeksjoner er betydelig høyere og de er presist fordelt over overflaten av huden. Den viktigste egenskapen til dermapen er at lengden på nålene, dvs. penetrasjonsdybden, justeres avhengig av sonen som behandles.
Vevsmikroskader opprettet etter dermapen-behandling induserer frigjøring av cytokiner og vekstfaktorer, og sender dermed et sterkt signal for vevsregenerering.
Syntese av kollagen og proteiner starter etter noen dager av behandlingen, og gir huden et betydelig oppfrisket utseende. Da kan man merke at huden blir blank og hudfargen forbedres, noe som mest skyldes økt blodsirkulasjon i det behandlede området. Sluttresultatet er forbedring av hudtekstur, forsvinning av grunne rynker, reduksjon av porer og reduksjon av flekker og hyperpigmentering.
For optimalt resultat anbefales det å gjøre 3 dermapen-behandlinger i en serie, og senere, for å bevare vitaliteten i huden, anbefales en behandling på 3-4 måneder.

Tretman med  plasmapen

Plasmaforyngelse er en innovativ metode for foryngelse, mer presist foryngelse med plasmaenergi, hvor resultatet er umiddelbart synlig, og skaper en løfteeffekt. Plasma er definert som en ioniserende gass som består av ioner, elektroner og nøytrale partikler av molekyler.
Mikroplasma bruker ionisert gass som strammer huden med den høye temperaturen til lysbuen. Hver gang nålen på tuppen av blyanten kommer nær huden, skaper den en liten forbrenning på 0,06 mm2. Regenerative prosesser i huden stimuleres. Syntese av kollagen og elastin aktiveres. Den brukes til øyelokkløfting, nakke- og dekolletageløfting, kinnløfting, rynkekorrigering, hudoppstramming på pannen, over leppene,
oppstramming av huden nær ørene, fibromfjerning av virale og hengende vorter, fjerning av tatoveringer og aldersflekker, keratose, arr, pigmentflekker, løs hud, strekkmerker, mørke ringer rundt øynene
Hvor mye terapi anbefales?
Resultatet er synlig allerede etter første behandling, og 1 til 3 behandlinger anbefales, avhengig av slapp hud på øyelokkene og pasientens alder, med pauser på 6 til 8 uker.
Kontraindikasjoner for å arbeide med Plasma Pen-enheten er:
Tendens til å skape arr, dårlig sårtilheling (f.eks. diabetes), aktiv graviditet og amming, otosensitiv behandling, Følsomhet for lidokain (i dette tilfellet arbeid uten bedøvelse), Infeksjon i området vi ønsker å behandle, Pacemaker eller holter, Epilepsi, Onkologisk sykdommer

BB Glow

Planetens mest populære BB GLOW-behandling er nå tilgjengelig her. Den gir umiddelbar dekning av ufullkommenheter og langvarige effekter uten å overstimulere huden. Vi oppnår et naturlig utseende av feilfri og strålende hud, lysner og toner den litt, ved hjelp av dette dekker vi over ufullkommenheter som flekker, fregner, rødhet eller mørke ringer. I tillegg til alt det ovennevnte, hydrerer og nærer det huden, noe som muliggjør en bedre syntese av kollagen og elastin, som er ansvarlige for vårt ungdommelige utseende.
Behandlingen er beregnet på alle hudtyper, bortsett fra reaktiv hud og inflammatoriske prosesser, hvor det først er nødvendig å rense og lindre huden, og først etter det utføre BB-glød-behandlingen. Gravide kvinner anbefales heller ikke å utføre behandlingen. En veldig populær metode som gir eksepsjonelle resultater for å løse følgende hudproblemer:
·       dekker mørke ringer rundt øynene
·       hyperpigmentering
·       misfarging av huden (jevner ut hudfargen)
·       reduserer rynker og fine linjer
·       minimerer forstørrede porer
·       fukter dypt tørr hud
·       fjerner rødhet
Å utføre behandlingen er behagelig for klienten, det innebærer forberedelse av huden og prosessen med peeling med mild (overflate) kjemisk peeling, avhengig av type og tilstand.

Hidro MDA Stimulativ tretman

Tror du bare et mirakel kan redde ansiktshuden din? Kanskje du burde prøve ansiktsbehandling med hydrodermabrasion.
Bare én behandling kan forbedre utseendet til ansiktshuden betydelig. Dette er fordi ansiktshydrodermabrasjon:

– Øker hudens stramhet og elastisitet,
– Reduserer synligheten av fine linjer og rynker,
-Kan hjelpe med grov hudtekstur og tørre hudflekker,
-Hjelper med å fjerne hudflekker og hyperpigmentering,
Det vil også fjerne hudormer og akne,
– Forenkler kampen mot fet hud og strammer opp porene.

Specijal tretman aqua peel

For akneisk hud, dvs. for hud utsatt for akne (kviser) anbefales det å kombinere hydromicrodermabrasion med comedo-ekspresjon, hvor det etterpå utføres en oksygenbehandling for å oksygenere huden og stimulere sirkulasjonen, og behandlingen avsluttes med LED-terapi (blått lys) for å oppnå en dyp antibakteriell effekt på alle urenheter og bakterier som finnes i huden. Dette renser ikke bare ansiktet, men forhindrer også dannelsen av ny akne.
I anti-aldringsbehandlingen med hydromicrodermabrasion anbefales det først å rense og hydrere huden med HMDA-åpning, deretter utføres oksygenbehandling, og med Jet Gun under trykk påføres et serum med anti-aldringseffekt på den rensede. hud for å gi næring og fukt til huden (hyaluronsyre, peptider, vekstfaktorer, vitaminer etc.) og avsluttes med en løftebehandling med led-terapi (rødt lys) – sirkulasjonen stimuleres, celler aktiveres, intercellulær energi stimuleres, kollagensyntese oppstår, som til sammen har en positiv effekt på reduksjon av rynker og løfteeffekt.

ULTRALYD PEELING 40 min.

Denne behandlingen kan tilpasses alle hudtyper og kan også brukes på sensitiv hud. Microvibrasjoner presser produktet inn i porene. Dette gjør at man får en dypere og grundigere rens av porene. Prosessen fjerner også mer smuss og bakterier. Dette gjør at behandlingen kan virke dempende på akne. Prosessen kan også brukes til å tilføre de fleste hudpleieprodukter til huden. For eksempel serum, vitamin C krem, kollagen eller anti age produkter
Etter å ha rengjort huden utfører vi en ultralyd peeling. Apparatet vibrerer 20 000 ganger i sekundet. Dette presser vann ned i porene og skyller ut urenheter og bakterier. Deretter påfører vi et serum, kollagen krem eller anti age produkt.

PRP(Platelet-Rich Plasma)kjent i utlandet som Vampire treatment 

Kombinasjon av PRP og Hyaluronsyre Cellular Matrix®PRP fra Regenlab, er en patentert og moderne regenerativ medisin. Cellular Matrix® kombinerer PRP med Hyaluronsyre i patentert og lukket system. Produktet anvendes for behandling av rynker eller arr i ansiktet, på hender, hals og decolette. Cellular Matrix styrker hudkvaliteten, øker hudens elastisitet, hydrerer tørr hud og jevner ut fine linjer. Kombinasjon av PRP og Hyaluronsyre gir betydelig bedre effekt på behandling av rynker og arr, enn hyaluronsyre alene. PRP er en foryngende cellebehandling, som gjennom vekstfaktorer i våre blodceller stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av kollagen og elastin. PRP (Platelet Rich Plasma) vil kunne øke kroppens medfødte evne til fornyelse av ulike typer vev. Platelet-Rich Plasma (PRP), er også kjent i utlandet som Vampire treatment som fikk mye oppmerksomhet gjennom Kim Kardashian.

PRP(Platelet-Rich Plasma)mot hårtap 

Hva er PRP mot hårtap?

PRP (plateberiket plasma) er en behandlingsmetode hvor vi bruker kroppens egne celler for å stimulere hårvekst. Vi henter ut konsentrerte mengder av vekstfaktorer fra kroppens blodplater gjennom en blodprøve, og injiserer det i hodebunnen for å stimulere tettere og fyldigere hårvekst.

PRP-behandling mot hårtap er en effektiv og naturlig metode med lite ubehag som blir utført av vår dyktige spesialist i hud og veneriske sykdommer, med spesialkompetanse innen hår- og neglesykdommer.

Antall behandlinger med PRP

PRP-behandling mot hårtap er en tre-trinns medisinsk behandling som vil stimulere ny hårvekst og forbedre hårkvaliteten. Vi anbefaler minst tre til fem behandlinger, månedlig i starten og så hver 3.-4. måned.

Høy frekvens (Darsonval)

Apparat innen kosmetikk med høyfrekvente strømmer er darsonval. Den ble oppkalt etter oppfinneren, den franske fysiologen Jacques-Arsène d’Arsonval. Vi påvirker ikke bare huden, lokalt, men også hele organismen. Det virker på huden ved å minimisere porene. Det er veldig viktig etter hver kosmetisk behandling, spesielt etter rens, ved å stramme den slappe huden, styrke mikrosirkulasjonen i huden, noe som forbedrer hudens hud. Den er også effektiv til å behandle akne og rosacea samt tynt hår. Den systematiske virkningen av disse strømmene på kroppen er svært positiv ved å redusere hodepine, forbedre hjernesirkulasjonen, noe som gir godt humør, økt arbeidsaktivitet og bedre søvn.

Varm – kald hammer

RF med termisk ledningsevne av RF-bølger fremmer kollagensekresjon, stimulerer cellefunksjon, akselererer blodstrømmen, øker hudens elastisitet. Etter 4-6 behandlinger er ansiktet synlig, løftet.
Energien til den kalde hammeren virker på huden, har en kjølende effekt, smalner inn porene, strammer opp hudens tekstur, beroliger rødhet og hevelse.

er du usikkert hvilken tretman er best for deg?

du kan stille spørsmål her