Online edukacije prilagodjene svima !!

za one koji se vec bave kozmetickim i estetskim tretmanima i trebaju sertifikat

za one koji zele da uce i vezbaju od kuce

za one kojima trema i teprijski i prakticni deo

 

Teorijski deo se sastoji iz online obuke gde edukatori prelaze  svu predvidjenu teoriju sa polazncima i na taj način ih i pripreme dobro za praktični deo.

Elektronskim putem biste slušali časove tako što mi Vama prosledimo link na mejl putem koga se Vi priključujete času. Slušate časove iz Vašeg doma sa Vašeg računara. Sve časove možete bezbroj puta pogledati.

JM Academy

 

Velika ponuda ONLINE obuka u estetici i kozmetici

NORVESKI SERTIFIKATI IZ NASE AKADEMIJE U NORVESKOJ

Želite da unapredite Vaša znanja kroz praktične obuke nege i lepote . Želite da započnete put za unapređenje karijere ili pokretanje sopstvenog biznisa ?bavite se vec kozmetikom a nemate sertifikat?

Na pravom ste mestu !!!

Relax

Najbolje Obuke u Srbiji

Želite da unapredite Vaša znanja kroz praktične obuke nege i lepote . Želite da započnete put za unapređenje karijere ili pokretanje sopstvenog biznisa ?
Živimo u svetu gde je marketing sve. Možemo slobodno reći da vlada svetom. Nemamo ništa protiv marketinga, ali korišćenje marketinga u meri koja ne zadovoljava usluge neke ustanove može delovati poražavajuće. Dobro razmislite pre nego odaberete svoj poziv i ustanovu u kojoj ćete svoj poziv usavršavati. Dakle, pažljivo birajte i uvek dobro razmislite šta Vam je važnije: marketing ili pravilna edukacija? Diploma ili znanje?

Šta kažu drugi o nama?

Izabrala sam ovaj salon zbog njihove stručnosti i ljubaznosti. Kod njih se uvek osečam kao kod kuće. Pravo su osveženje posle napornog dana, uživam u njihovim relax masažama. Tim stručnjaka se uvek brine o Vama i na raspologanju sam uvek i za sva pitanja i nedoumice koje imate. Topla preporuka. 

Marina Jakovljević, menadzerSDR trade

Odraz žene je njena nega celog tela, ruke, kose. Za sebe uvek biram najbolje, a to podrazumeva profesionalost, kvalitet, i dobre proizvode. Zbog prirode mog posla biram da svoje lice negujem hidratantnim tretmanima i proizvodima, zato biram J&M beauty studio jer pored njih uvek izgledam odmorno i negovano. 

Maja Jovanović

medicinska sestra

Usavršavanjem novih tehnika u inostranstvu, trudimo se da našim klijentima pružimo dobru i kvalitetnu uslugu. Želimo da uvek budemo na visini zadatka i da se naši klijenti sa zadovoljstvom vraćaju kod nas. Za nas su naši klijenti deo naše male porodice i trudimo se da zbog njih budemo što stručniji, da uvek budemo u korak sa svim trendovima i novim tehnikama. 

Andjela Stošić

kozmetičar, J&M beauty studio

Monica Bellucci

Lepota žene postaje problem samo u dva slučaja: kada je nema, i kada ne postoji ništa osim lepote