Obuka kako našminkati samog sebe  

Cilj obuke je da naučimo kako da istaknete ono najlepše na svom licu i koje tehnike u šminkanju će kod svakog pojedinačno imati najbolje i najlepše rezultate. Na ovom kursu sami birate tehniku šminkanja koju želite da savladate, a u cilju da šminka traje ceo dan bez razmazivanja. Pored tehnike šminkanja očiju, učimo kako da sakrijemo nepravilnosti na licu, vizuelno „suzimo“ nos, istaknemo jagodice, podignemo spuštene kapke

Svako lice je drugačije i najlepše izgleda kada se šminka prilagodi fizionomiji, a ne kada se oblik lica po svaku cenu prilagođava trendu. Ukoliko želiš da obnoviš svoju šminku, na ovom kursu ćeš dobiti konkretne predloge i savete za kupovinu, kako bi mogla da budeš spremna za svaku važnu priliku koja sledi.

Potrebno je na kurs donesete svoju kolekciju šminke, ukoliko je imate, da bi smo joj dali novu namenu. Sva šminka i četkice za rad na časovima su obezbeđene, ali je poželjno je da i vaši alati budu pri ruci da biste mogli da ih uporedite i kasnije koristite na način koji ste naučili na kursu. Kurs koji se održava u grupi je zabavan i dinamičan i tu se dodatno uči dok zajedno radite, grešite i napredujete.

Zakažite 

Popunite formu