Oline

Obuke i edukacije

Obuka kozmetike lica

Polaznici se obukom kozmetika lica osposobljavaju za izvođenje praktičnih procedura kojima se obezbeđuje zaštita funkcije kože, ublažavanje i otklanjanje nedostataka sa kože, estetska rehabilitacija i dekoracija kože.

Obuka aparaturna tehnika

Obuka se izvodi u salonima nasih saradnika u Srbiji koji su opremljeni svim potrebnim aparatima i preparatima za izvođenje kozmetičke procedure ali moze biti i samo online 
Obuka obuhvata teoretsko-praktični deo u trajanju od 1 dana

Obuka upotreba pilinga u kozmetici

Obuka se sastoji od teorijskog i praktičnog dela. Teorijski deo se sastoji iz online kursa gde edukatori prelaze  svu predvidjenu teoriju i na taj način se i pripreme dobro za praktični deo. Elektronskim putem biste slušali časove tako što mi Vama prosledimo link na mejl putem koga se Vi priključujete času. Slušate časove iz Vašeg doma sa Vašeg računara.časove možete pogledati bezbroj puta. Praktični deo obuke je u trajanju od 4 sata.

Obuka za Dermopen i BB glow

Obuka se sastoji od teorijskog i praktičnog dela. Teorijski deo se sastoji iz online obuke gde edukatori prelaze  svu predvidjenu teoriju i na taj način se i pripreme dobro za praktični deo. elektronskim putem biste slušali časove tako što mi Vama prosledimo link na mejl putem koga se Vi priključujete času. Slušate časove iz Vašeg doma sa Vašeg računara.

Obuka za plasmapen

Pomoc oko kupovine aparata cena od 30-12o eura !!

Online  obuku  smo podelili u dva  segmenta pa možete odabrati koji želite da pohadjate.

  1. online obuke teorijskog i prakticnog dela  
  2. online obuke teorijskog dela  sa prakticnom obukom u nasem salonu u Nisu ,Beogradu i Novom Sadu

Zakažite 

Popunite formu