JM BEAUTY ACADEMY

OM OSS

OBUKE U KOZMETICI
OBUKE U ESTETICI
MAKEUP I TRAJNA SMINKA OBUKE
OBUKE MASAŽA I ANTICELULIT TERAPIJA

Želite da unapredite Vaša znanja kroz praktične obuke nege i lepote . Želite da započnete put za unapređenje karijere ili pokretanje sopstvenog biznisa ?
Živimo u svetu gde je marketing sve. Možemo slobodno reći da vlada svetom. Nemamo ništa protiv marketinga, ali korišćenje marketinga u meri koja ne zadovoljava usluge neke ustanove može delovati poražavajuće. Dobro razmislite pre nego odaberete svoj poziv i ustanovu u kojoj ćete svoj poziv usavršavati. Dakle, pažljivo birajte i uvek dobro razmislite šta Vam je važnije: marketing ili pravilna edukacija? Diploma ili znanje?
Zašto izabrati  neku od obuka kod nas i zašto se razlikujemo od drugih ?

 

Zato što mi imamo vrhunske edukatore . Mi imamo beauty studio u Norveškoj i radimo po evropskim standardima. Svi edukatori su visoko školovani i završili sve potrebne dodatne edukacije iz nege i lepote u zemlji i inostranstvu.
Posebno smo se potrudili da  prilagodimo obuke svim našim polaznicima, uzevši u obzir da naše obuke mogu da pohađaju i polaznici koji nemaju nikakvo predznanje, ali i oni koji jednostavno žele da usavrše znanja koja su već stekli. Nastava u okviru svih obuka se odvija prema svim pravilima individualne nastave (grupe do najvise 4 polaznika), čime se postiže izuzetno visok kvalitet obuke. Na taj način je predavač u potpunosti posvećen obučavanju svakog pojedinačnog  polaznika. Takodje svaki polaznik ima potpunu slobodu da zatraži pojašnjenje za sve što nije shvatio.

Po čemu smo jedinstveni ?

 

Čitava obuka se sastoji i od praktičnog i od teorijskog dela. Teorijski deo se sastoji iz online obuke gde edukatori prelaze  svu predvidjenu teoriju sa polaznicima i na taj nacin ih pripreme dobro za prakticni deo. Elektronskim putem biste slušali časove tako što mi Vama prosledimo link na mejl putem koga se Vi priključujete času. Slušate časove iz Vašeg doma sa Vašeg računara. Svi časovi se snimaju i možete ih bezbroj puta pogledati. Tako da uvek možete iznova pogledati ono što vam nije bilo jasno ili ste zaboravili. Kroz praktični deo se polaznici osposobljavaju da počnu vrlo brzo da primenjuju znanja koja steknu tokom obuke i obavljaju se u našem kozmetičkom studiju.

 

Po uspešnom završetku odabrane obuke polaznici dobijaju sertifikat na srpskom i engleskom jeziku  ( iz naše akademije u Norveškoj) koji je validan u zemlji i u svetu.  

Kontaktirajte nas ako imate bilo koje  dodatno pitanje da imate u vezi sa obukama nege lepote, mi smo tu za vas.

Maja Jovanovic

Edukator, spes sykepleier.hudterapeut Norway, pemanent makeup artist, makeup artist,lash stilist

Johan Jovanovic

Edukator , med, tehnicar, welness and spa terapeut Norway

Milan Vukic

Edukator,fisioterapeut

Danica jovanovic

sykepleier, hudterapeut, makeup artist, lash artist