Select Page

Šminka

Makeup

Spremate se za svoj poseban dan ? Kod nas mozete da se profesionalno nasminkate za sve svečane prilike, dnevne ili večernje varijante.

Iscrtavanje obrva ,,Japanskom” metodom

Iscrtavanje obrva “Japanskom” metodom (Microblading, hairstroke metodom – kako je još nazivaju) je semipermanentno aplikovanje pigmenta oštricom koja simulira prirodan izgled dlaka različitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi ni mašinica ni igla, već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobija potpuno prirodan izgled jer se ne popunjava cela forma obrva, već posebnom tehnikom izvođenja tankih i zakrivljenih dlačica u PRIRODNOM SMERU rasta. Od velike pomoći je onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik gustinu i veličinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve.
Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekat nikakve šminke, a najmanje večernje šminke, već samo da se uklone nedostaci i poboljša prirodni izgled. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih, tako da je efekat zaista prirodan
Vaše dlačice se ne čupaju niti briju. Uklanjaju se samo one koje su van željenog oblika,
ostatak ostaje, a crtanje se vrši između njih.

Permanentni makeup (trajna šminka)

Tetovaža obrva PMU

Ako zelite da se probudite sa savrsenim obrvama onda je permanentna sminka sigurno za vas.Trajna šminka je savremena tehnika ulepšavanja lica koja omogućava ubacivanje posebnih trajnih pigmenata u dublje slojeve kože, a sa ciljem isticanja prirodne lepote ili promene oblika obrva, usana ili kontura oka.
Ova tehnika je namenjena svim damama koje žele da se na duži vremenski rok reše zamornog svakodnevnog šminkanja. Damama koje žele da istaknu svoju prirodnu lepotu, ili pak koriguju neke nedostatke (tanke obrve, blede usne itd.), postignu zdraviji i mlađi izgled.

Trajna šminka usana

Trajna sminka usana omogućava da se na jednostavan način koriguje njihov oblik i veličina, postigne veći volumen, izražajnost ili efekat kakav se dobija upotrebom ruža za usne. Trajna šminka usana podrazumeva konturisanje ili rekonstrukciju usana, kao i senčenje odnosno popunjavanje površine celih usana. Trajna sminka usana traje nekoliko godina u zavisnosti od boje kože, metabolizma, starosti osobe itd., pa pošto vremenom bledi potrebno je povremeno uraditi korekciju kako bi se osvežila.

Trajna šminka ajlajner

Ubacivanjem boje u regiju gornjeg i/ili donjeg kapka, postiže se efekat ajlajnera koji ima za rezultat i produbljeniji pogled, povećanje gustine i boje trepavica, naglašavanje očiju i njihovih kontura. Najbolji efekat se postiže iscrtavanjem linije oko ruba očiju, koja može varirati po debjini i intenzitetu boje. Ajlajner na kapcima može da se izvuče i celom dužinom ili delimično, u zavisnosti od želje klijenta

Svilene trepavice

Tretman u kojem na 1 prirodnu trepavicu lepimo jednu individualnu ili snopić ekstenzija (koje “proizvodi” tehničar, a ne uzima gotove iz kutiji), s ciljem da se produze i proguste prirodne trepavice. Tretman traje oko 2 sata
Razlikujemo individualne i Volumenske. 
Individualne proizvode prirodniji efekt i namenjene su svima onima koji ne žele da koriste maskaru, odnosno istu nanositi i skidati svakodnevno.
Volumenske proizvode glamurozniji efekt i mogu biti od prirodnijih do extra gustih, a to zavisi od kvaliteta prirodnih trepavica i željama klijenata. 
Ukoliko su pravilno ugrađene od strane Lash tehničara, esktenzije ne mogu uništiti prirodne trepavice jer one same ispadaju svakodnedvno 1-3, bez obzira na to da li je na njima ekstenzija ili ne.
Na nadopunu je potrebno ići 1-2x mesečno

Lash lifting

“Novi” tretman na tržištu koji je namenjen za sve one:

-koji ne vole i ne žele nositi ekstenzije
-Imaju prirodno ravne i svetle trepavice i hteli bi da budu uvijene 
-Žele odmor od ekstenzija
-Žele nahraniti i oporaviti svoje trepavice

U ovom tretmanu koristi se nekoliko sredstva pomoću kojih se prirodne trepavice omekšavaju, uvijaju, po potrebi hrane keratinskom negom i boje i na kraju dobijamo uvijenije, tamnije i uočljivije prirodne trepavice. 

Kod ovog tretmana nemamo nikakvih dodataka na našim trepavicama osim sredstva koje se upiju u dlaku u roku od 24 sata. 
Posle ovog tretmana je dozvoljeno koristiti maskaru, masne kreme, spavati glavom u jastuku, trljanje očiju… – sve ono što s ekstenzijama nije dozvoljeno.

Oblikovanje i farbanje obrva

Obrve daju karakter licu, a pravilno oblikovanje može pomoći ublažiti oštre crte lica ili pak izdužiti okrugao oblik lica. Ako niste sigurni kako to uraditi bolje je posetiti nas kozmetički salon u kojemu će vam stručno osoblje oblikovati obrve tako da najbolje pristaju vašem licu

Pin It on Pinterest

Share This