Select Page

Depilacija

Depilacija hladnim voskom

Depilacija hladnim voskom je veoma brz i efikasan tretman uklanjanja dlačica koji daje trajnije rezultate. Rezultati depilacije hladnim voskom traju bar dve-tri nedelje.
Redovnom primenom depilacije hladnim voskom, dlaka počninje da slabi i da se proređuje – prvih nekoliko tretmana mogu biti bolni, ali već nakon 5-6 depilacija hladnim voskom, koren dlake slabi i one će se mnogo lakše čupati, a bol će biti mnogo manji.
Depilacija hladnim voskom, ako se uradi pravilno, ne razlikuje se po rezultatima od depilacije toplim voskom.
Prednost depilacije hladnim voskom je uvek čist i sterilan vosak, kao i trake, namenjene samo vama.

Depilacija toplim voskom

Depilacija toplim voskom se odlikuje velikim stepenom bezbednosti. Temperatura topljenja voska je 80 stepeni, tako da je mala verovatnoća prenosa bakterija i gljivica. Trake od depilacije bikini zone se bacaju nakon svake upotrebe i njih nikada ne pretapamo. Ipak, klijenti moraju da vode računa o higijeni posle depilacije, pogotovo  o higijeni prepona i pazuha jer na tim mestima pore neko vreme ostaju otvorene i izložene bakterijama, pa može doći do infekcije. Depilaciju treba raditi jednom mesečno. To je dovoljno dug vremenski period tokom kojeg bi trebalo da izrastu sve dlačice i omoguće uspešnu depilaciju. Osim depilacije tela depilacija toplim voskom se može primeniti i na manjim regijama kao što su nausnice, lice ili obrve.

Pin It on Pinterest

Share This