Select Page
usluge

Tretmani lica

Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica je uobičajeni i ustaljeni termin za čišćenje kože i pročišćavanje pora. Tretman podrazumeva obavezan piling (po tipu kože), masažu i limfnu drenažu lica, vrata i dekoltea (po potrebi), balans pH faktora (koji je izuzetno važan za normalno funkcionisanje kože), komedoekspresiju (ručno, kvecer cedjenje), dubinska ozonizacija i dezinfekcija, stavljanje maske za smirivanje i na kraju kreme za negu kože.

STIMULATIVNI TRETMAN

Masna i problematična koža

Masnu kožu karakteriše prekomerno lučenje sebuma, koji se izlučuje ma površinu kroz proširene kanale lojnih žlezda. Koža je, zbog toga, masna, sjajna, gruba, zadebljala, nečista i sklona infekcijama. Kod osoba sa masnom kožom izražena je hiperkeratinizacija folikula dlake, pri čemu se zatvara kanal lojne žlezde, dolazi do oticanja i stvaranja gnojnog čepa (komedona) i mitisera.
Prednost masne kože je što sporije stari, uz odgovarajuću pravilnu negu.
Upotrebom adekvatnih kozmetičkih proizvoda i pravilnim izvođenjem tretmana postižemo da koža bude čista, mekša, svetlija i elastičnija, a samim tim zdravija i lepša.
Tretman za masnu i aknoznu kožu traje 90 min. Sve promene na koži od upalnih procesa, čisti i bubuljica se leče ovim tretmanom.
Negu posle tretmana čine: losion, mleko i kreme koje isušuju bubuljice i vrše hidrataciju.
Svaki naredni tretman rešava problem na koži pošto se smanjuje sebum.

Tretmani lica za dehidriraniju kožu

Dehidrirana kožu ne mesati sa suvom kožom, to su dve različite stvari. Dehidrirana koža je jedno prolazno stanje koje se povlači uz odgovorajuću negu. Radi se o promeni površinskog sloja epidermisa kome nedostaje voda. Taj nedostatak vode remeti ulogu barijere kože i prouzrokuje nelagodnost. Za razliku od dehidrirane kože, suva ili veoma suva koža je trajno stanje, koje definiše jedan poseban tip kože kome istovremeno nedostaju i voda i lipidi.
Tretman predstavlja kombinaciju higijenskog tretmana i različitih proizvoda Argineline 10 % + hijaluron komplex serum za lice sa darsonvalom- Aloe vera krem maska – krema za hidrataciju.

Suva i devitalizovana koža

Tretman predstavlja kombinaciju proizvoda za hidrataciju suve kože ili oštećene kože usled izlaganja suncu tokom letnjeg perioda.

Anti age tretman

Tretman je namenjen zreloj i starijoj koži lica, na kojoj je potrebno postići revitalizaciju. Promene koje se javljaju tokom starenja kože, ne predstavljaju ozbiljan problem, sve dok ne postanu vidljive, a tada ih je teško eliminisati. Tada je potrebno ozbiljno pristupiti problemu i odabrati odgovarajući kozmetički tretman, uzimajući u obzir stvarne godine klijenta i trenutni izgled kože.

Specijalni tretman lica

Odvojite 90 min samo za vas . tretman obuhvata dubisnko čišćenje lica , elektronsku spatulu, ultrazvuk, nanošenje maske , unošenje seruma darsonvalom, masaža i krema prema tipu kože.

Tretman pred dogadjaj (expres tretman)

Specijalne prilike zahtevaju specijalne tretmane koji pripremaju kožu. Tajna najvećih šminkera je čista i dobro pripremljena koža i zato se preporučuje pre sminkanja ali i za one koje žele brži a efikasni treman . Tretman traje 30 min i sadrži čišćenje lica, ensimski piling, ultrazvučna spatula i serumi prema tipu i stanju kože.

Hemijski piling

Tretman voćnim kiselinama AHA linija proizvoda -Metoda hemijskog pilinga zasniva se na ljuštenju površinskog sloja, pod uticajem hemijskih preparata. Proces se odvija tako što zahvaljujući keratolitičkom i kaustičnom efektu supstanci sadržanih u hemijskom pilingu, dolazi do razmekšavanja i rastvaranja keratinskih slojeva površinskog dela kože. AHA tretman se koristi u zimskom periodu i primenjuje se na sve tipove kože. AHA kiseline se ne koriste kod svih koža koje su pod zapaljenjem i upalom, kod kože sklone alergijama, infektivne kože, kod izrazito suve i dehidrirane kože, pa tako i kod osetljive kože. Pre samog tretmana AHA kiselina, potrebno je dve do tri nedelje koristiti kremu sa voćnim kiselinama (10 ili 15% u zavisnosti od stanja i tipa kože).

APARATIVNA KOZMETIKA LICA

Tretman dermapenom

Dermapen je  aparat koji ima dodatnu prednost jer je broj uboda značajno veći  a oni se precizno raspoređuju po površini kože. Najvažnija karakteristika dermapena je da se dužina iglica, odnosno dubina prodiranja,  podešava u zavisnosti od zone koja se tretira.
Mikropovrede tkiva nastale nakon tretmana dermapenom indukuju otpuštanje citokina i faktora rasta, čime se šalje snažan signal za obnavljanje tkiva.
Sinteza kolagena i proteina počinje nakon nekoliko dana od tretmana, a koži daje značajno osvežen izgled. Tada se može zapaziti da koža postaje sjajna i da je popravljen ten, što je najvećim delom posledica pojačane cirkulacije krvi u tretiranom području. Krajnji rezultat je popravljanje teksture kože, nestajanje plićih bora, smanjuje pora i redukovanje fleka i hiperpigmentacija.
Za optimalne rezultate preporučuje se da se uradi 3 tretmana dermapenom u seriji, a kasnije u cilju očuvanja vitalnosti kože preporučuje se jedan tretman u 3 – 4 meseca.

    ,Tretmani plazmatenom

Plazma rejuvenacija je inovativna metoda rejuvenacije, tačnije podmlađivanje plazma energijom, kod koga je rezultat momentalno vidljiv, stvarajući lifting efekat. Plazma se definiše kao jonizujući gas koji se sastoji od jona, elektrona i neutralnih čestica molekula.
Mikro plazma koristi jonizovan gas koji visokom temperaturom električnog luka zateže kožu. Svako približavanje igle na vrhu olovke koži napravi sitnu opekotinu veličine 0.06 mm2. Stimulišu se regenerativni procesi u koži. Aktivira se sinteza kolagena i elastina. Primenjuje se za lifting kapaka, lifting podbratka vrata i dekoltea, lifting obraza, korekcija bora, zatezanje kože na čelu, iznad usana,
zatezanje kože kod ušiju, fibroma uklanjanje virusnih i visećih bradavica, uklanjanje tetovaža i staračkih fleka, keratoza, ožiljaka, pigmentnih fleka, opuštene kože, strija, tamnih kolutova oko očiju
Koliko terapija se preporučuje?
Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana, a preporučuje se 1 do 3 tretmana, u zavisnosti od opuštenosti kože kapaka i godina pacijenta, s pauzama od 6 do 8 nedelja.
Kontraindikacije za rad sa Plazma Pen aparatom su:
Sklonost ka stvaranju ožiljaka, loše zarastanje rana ( npr.dijabetes), aktivna trudnoća i dojenje,  otosenzitivni tretman, Osetljivost na lidokain (u tom slučaju raditi bez anestetika),Infekcija na području koje želimo tretirati,Pacemaker ili holter,Epilepsija ,Onkološke bolesti

BB Glow

Planetarno najpopularniji BB GLOW tretman, sada je dostupan i kod nas. Omogućava trenutnu pokrivenost nesavršenosti i dugotrajne efekte bez preterane stimulacije kože. Postižemo prirodan izgled besprekorne i blistave kože, lagano prosvetljujemo i toniziramo uz pomoć kojih prikrivamo nedostatke kao što su flekice, pegice, crvenilo ili tamni podočnjaci. Pored svega navedenog, hidrira i hrani kožu čime omogućava bolju sintezu kolagena i elastina koji su  zaduženi za naš mladalački izgled.
Tretman je namenjen svim tipovima kože sem kod reaktivnih koža i upalnih procesa, gde je prvo neophodno očistiti i umiriti kožu, a tek nakon toga sprovoditi BB glow tretman. Damama u trudnoći se takodje, ne preporučuje izvodjenje tretmana. Vrlo popularna metoda koja pruža izuzetne rezultate u rešavanju sledećih problema na koži:
·       prekriva tamne podočnjake oko očiju
·       hiperpigmentacije
·       diskolorizaciju kože (ujednačava ten)
·       ublažava bore i fine linije
·       minimizira proširene pore
·       dubinski hidrira suvu kožu
·       uklanja crvenilo
Izvodjenje tretmana je prijatno za klijenta, podrazumeva pripremu kože  i proces eksfolijacije blagim (površinskim) hemijskim pilingom u zavisnosti od tipa i stanja.

.Hidro MDA Stimulativni tretman

Misliš da samo čudo može spasiti tvoju kožu lica? Možda bi trebalo da probaš tretman hidrodermoabrazija lica.
Samo jedan tretman može značajno da popravi izgled kože lica. To je zato što hidrodermabrazija lica:

-Povećava zategnutost kože i njenu elastičnost,
– Smanjuje vidljivost finih linija i bora,
-Može pomoći kod grube teksture kože i suvih pečata na koži,
-Pomaže uklanjanju mrlja na koži i hiperpigmentacije,
Ukloniće i mitisere i akne,
-Olakšava borbu sa masnom kožom i zateže pore.

Specijalni tretmani aqua peel-a

Za aknoznu kožu tj. kožu sklonu aknama (bubuljicama) preporučuje se kombinovanje hidromikrodermoabrazije uz komedoekspresiju, gde se posle radi tretman kiseonikom kako bi se koža oksigenizovala i podstakla se cirkulacija a tretman se završava LED terapijom (plavim svetlom) kako bi se ostvarilo dubinsko antibakterijsko dejsto na sve nečistoće i bakterije koje se nalaze u koži. Ovim se lice i čisti ali se vrši i prevencija nastanka novih akni.
Kod anti aging tretmana hidromikrodermoabrazijom se preporučuje prvo čišćenje i hidratacija uz otvranje pora HMDA, posle se radi tretman kiseonikom, Jet Gunom pod pritiskom se u tako očišćenu kožu aplikuje serum sa anti aging dejstvom kako bi se koža nahranila i hidrirala (hijaluronska kiselina, peptidi, faktori rasta, vitamini, itd.) i završava se lifting tretmanom sa led terapijom (crveno svetlo) – podstiče se cirkulacija, aktiviraju se ćelije, podstiče se međućelijaska energija, dolazi do sinteze kolagena što sve objedinjeno pozitivno utiče na smanjenje bora i lifting efekat.

Ultrazvučni piling lica

Primenom ultrazvučne špatule vrši se efikasna eksfolijacija mrtvih ćelija kože, kao i dubinsko uklanjanje nečistoća. U pitanju je usavršena, neinvazivna metoda pilinga kože kojim se postiže ujednačena eksfolijacija, a koža biva ispolirana i blistava.
Uklanja mitesere, akne, mrtve celihe i druge nečistoće, izglađava bore, sužava pore i omekšava kožu. Čistite bez bolova ili oštećenja kože.
Koža je već nakon prve upotrebe vidljivo čistija! 
Deluje tako da emitira ultrazvučne talase, koji stvaraju čak 2,2 milijona vibracija u sekundi i time “izduvaju” sve nečistoće iz pora.
Mrtva koža, miteseri i akne postaju prošlost.

LED lampa

Skin Led Maska – saveznik u borbi za zdravlje kože 
Fotorejuvenacija je postupak pomlađivanja kože pomoću svetlosti! Starenjem, hormonalnim promenama i delovanjem okoline, prvenstveno sunčevih zraka dolazi do degenerativnih promena u koži, smanjenja kolagena i elastina te pojave prvih bora. Jedna od vrlo popularnih primena LED tretmana u dermatologiji je i terapija bora odnosno tretmani podmlađivanja tela i lica pomoću svetlosnih zraka., elektrona i neutralnih čestica molekula.
Ne samo da je izuzetno delotvoran već LED tretman ima i dodatnu prednost jer je bezbolan, opuštajući i ne zahteva dodatno vreme oporavka. U odnosu na laser  IPL tretman, koristi su daleko veće a cene pristupačnije. LED nudi veću i potpunu pokrivenost za duži vremenski period. Stimuliše ćelije na duži vremenski period, obično 20 minuta i više, dok su laserskim IPL tretmanom ćelije stimulisane samo za delić sekunde.
Naša LED maska nudi svih 7 postavki:

Crvena – pojačana cirkulacija i proizvodnja kolagena, smanjenje bora
Plava – ubija bakterije , protiv akni
Zelena – pigmentacija , anti-age
Žuta – smanjuje crvenilo , posvetljuje ten
Ljubičasta –  smanjuje napetost , zaceljivanje upala
Svetloplava  – umirujuća, alergije
Bela – održavanje rezultata

Visoka frekvencija (Darsonval)

Aparatura u kozmetici sa visokofrekventnim strujama je darsonval. Dobio je ime po svom pronalazaču, francuskom fiziologu, Jacques-Arsène d’Arsonval-u. Utičemo ne samo na kožu, lokalno, nego i na čitav organizam. Na kožu deluje sužavanjem pora. To je veoma važno posle svakog kozmetickog tretmana posebno posle čišćenja, zatezanjem opuštene kože, jačanjem mikrocirkulacije kože sto poboljšava njen ten. Efikasan je i u lečenju akni i rozacee kao i kod proređivanja kose. Sistematsko delovanje ovih struja na organizam je veoma pozitivno tako što umanjuje glavobolju, poboljšava moždanu cirkulaciju sto uzrokuje dobro raspoloženje, povećavanje radne aktivnosti i poboljšavanje sna. 

Topli – hladni čekić

RF sa toplotnom provodljivošću RF talasa pospešuje lučenje kolagena , stimuliše funkciju ćelija , ubrzava protok krvi, povećava elastičnost kože . Nakon 4-6 tretmana lice je vidno, podignuto.
Energija hladnog čekića deluje na kožu, ima efekat hlađenja, sužava pore ,zateže teksturu kože , smiruje crvenilo i otoke.

Šta drugi kažu o nama?

Prezadovoljna sam uslugama JMbeauty  Akademije. Od prvog dana sam s njima. profesionalni u svakom smislu. Sve pohvale.

Dragana Stojiljković PR

Prijavila sam se za obuku i preporučujem od sveg srca. Ja sam neko ko želi da promeni nešto u životu i da radi na sebi. Predavači su fenomenalni a usluge više nego primamljive!

Jelena Matić advokat

Ja neću da hvali..palim i žarim. Jednostavno pozovite..zakažite..osetite..doživite. Fantastičan tim. Od srca …

Slavica Jovanović trgovac

Jednom  mesečno želim da se posvetim sama sebi. U moru briga,posao,deca,dnevna ludnica. preporuke za sve usluge. Posle  tretmana se osećam opet živo i zadovoljno. Svima preporučujem.

Dragica Stojiljković arhitekta

Biti lepa sa 20 godina- to je prirodno.

Kada ste lepi sa 35 ili 45- to je rezultat rada na sebi i unutrašnje sreće.

Monica Bellucci

Pin It on Pinterest

Share This